torsdag 2 september 2010

Viktor kom hem blodig

Idag kom Viktor hem blodig från judon. Fast ... det var inte så illa som det lät. ;-) Det var näsblod, som han fått när han blev kastad. Det måste ha skett strax före de avslutade, för han blödde fortfarande ur näsan när han kom hem ... och på kinderna hade han lite torkat blod. Men det slutade nog blöda strax efter att han duschat.

Efter träningen idag, så hade tränaren bett Viktor och några till killar att stanna kvar en stund. Då hade han frågat om de skulle vara intresserade av att börja träna en lite hårdare träning ... med honom som tränare. Han hade tänkt dra igång det i så fall. Tränaren som var idag, brukar inte träna dem så ofta ... och de flesta barn tycker att han är lite för tuff som tränare. Men Viktor gillar hans träningar. De får lära sig mer då, säger Viktor, så Viktor var absolut intresserad av att komma med om det startades en sådan grupp.
Tränaren vände sig väl främst till de mest dedikerade judokorna ... och Viktor älskar verkligen att träna judo. Han tyckte ju att träningen på judolägret i Helsingfors var mycket tuffare än träningarna hemma ... och det tyckte han var jätte bra. Man lär sig ju så mycket då.
Så ... vi får väl se om det drar igång ... och när. Blir mycket träning då för Viktor. Men han gillar ju det.

Från judolägret i somras

1 kommentar :

  1. Hej, skulle du vilja bli utsedd som DAGENS BLOGG? Få ett eget inlägg, bara du. Http://www.MammaAnnele.blogg.se

    SvaraRadera