söndag 12 september 2010

Vår söndag

I morse var visst Amanda trött. Hon gick inte upp förrän vid 11, fick jag höra. Jag var med Viktor på judon då, så det var maken som fick ge henne frukost. Visserligen kom vi ju hem rätt sent igår, men ändå ...
Nog för att hon rätt ofta sover till runt 10 på helgerna, men så länge som till 11 brukar hon inte sova ... inte ens när hon lägger sig sent. Men i morse var hon visst RIKTIGT trött!

Efter att Viktor tränat färdigt idag, så stack jag och maken iväg till konsulatet för att rösta i Svenska riksdagsvalet. Där fick vi också träffa den nya konsuln och hennes man. De bjöd på kaffe och kakor i deras bostad (som är en del av konsulatet) ... och så var vi först med att skriva i deras gästbok.

Sen åkte vi till Kantarellen och handlade veckans mat. Efter att vi handlat och varit hem med kylvarorna, så åkte vi iväg till ett Kebab-ställe. Klockan var ju jätte mycket, så vi var vrålhungriga allihopa. Har faktiskt inte ätit ute på flera veckor, så nu blev barnen glada. :-)

Egentligen hade vi ju planerat att äta Chili Con Carne idag, men eftersom vi åt så sen lunch och så mycket mat, så är vi inte alls hungriga än ... trots att klockan snart är 20 ... så det får nog bara bli smörgås till "middag" ikväll. Så får det bli Chili Con Carne i morgon istället. Blir nog bra det med.

Nu har Viktor en kompis här, eftersom hans föräldrar är och ser på fotbollsmatchen som spelas på arenan precis utanför vårat hus. Barnen spelar Wii just nu.
Själv ska jag snart gå in i duschen och sen blir det nog "Ensam mamma söker" ikväll. Ska bli kul att se.

Förresten ... vår fotobok på Viktors första 10 år, är i princip klar nu. Alla bilder är valda och satta på rätt plats. Nu är det bara texten som fattas! Känns jätte skönt!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar