söndag 5 september 2010

Blev sen start på dagen

I morse sov Amanda lääänge. Hon måste ha varit ordentligt trött. Var tvungen att väcka henne strax efter 10, så att vi skulle hinna äta både frukost och lunch idag. Blir så knasigt om man äter frukost nästan mitt på dagen. Då blir ju hela dagen så förskjuten och eftersom jag och Amanda skulle iväg vid 13-tiden, så ville jag att vi skulle hinna äta lunch före det. Så jag väckte henne. Hon hade ändå sovit tillräckligt länge.
Viktor gick ju upp långt före oss. Han åt frukost med sin pappa innan maken stack iväg till skolan, så när jag och Amanda kom upp så satt Viktor vid datorn.
Efter lunch så gick jag och Amanda iväg till stan för att träffa en kompis och hennes lille son som bara är 7-månader gammal. Amanda är ju så bebis-tokig, så hon tyckte det var RIKTIGT roligt att träffa den lille pojken. Amanda blev så förtjust så hon ville ju inte skiljas åt. Vi följde med dem hem och blev där en stund ... och sen var det INTE så lätt att få med henne hem. Så tycker hon att vi ska träffas varenda dag. Vi bor ju så nära, så det borde ju gå hur bra som helst, tyckte hon. :o)

Viktor har haft besök av en kompis ända sedan lunchtid. De har väl mest spelat Nintendo Wii, skulle jag tro. Så bjöd Viktor honom på kladdkaka som vi hade över sedan igår. Bra att den gick åt, för nu slipper jag bli frestad att smaka. Idag är det ju ingen ätardag längre, så då är det bra om det inte finns sådana frestelser. Kladdkaka är nämligen sådant som jag har otroligt svårt att hålla mig borta ifrån ... om det finns. ;-) Men ... igår fick jag äta ... och det gjorde jag.

I morgon börjar en ny arbetsvecka och på tisdag börjar Amandas gymnastik igen för säsongen.

2 kommentarer :

  1. Ja det var kul att träffas!!! Gunnar gillade nog Amanda lika mycket som hon gillade honom! Han var sååå glad och "medgörlig" ;D

    SvaraRadera
  2. Vad roligt! :-) Vi får träffas snart igen.

    SvaraRadera