tisdag 21 september 2010

Läkarbesök i morgon

Suck! I morgon ska jag till min läkare. Ser väl inte så jätte mycket fram emot det, direkt. Det gör jag  aldrig. Har lite svårt för honom, men det är inget jag orkar prata om nu och här. För ca ett år sen, så fick jag typ värsta utbrottet när jag var hos honom eftersom det kändes som om han inte riktigt trodde mig ... och jag hatar verkligen när folk inte tror mig ... särskilt när det kommer till sjukdomsbesvär. Jag är nämligen en sådan person som verkligen drar mig för att gå till läkare och när jag väl gör det, så har det oftast gått väldigt långt. Jag går aldrig till doktorn i onödan. Så därför blir jag så hemskt ledsen när någon insinuerar att jag skulle inbilla mig. Därför blev det så hemskt jobbigt då förra året, eftersom han inte verkade se mina besvär. Han ville nog helst att jag bara skulle säga att allt var "bra"  och när jag inte gjorde det, så blev det lite fel i planeringen, liksom.
Efter det läkarbesöket, så bestämde jag mig dock för att ändra taktik. Jag bestämde mig för att sluta känna efter över huvud taget ... låta allt vara som det var ... strunta i eventuella besvär och sen säga vid följande läkarbesök att allt var bra. Så blev det också ,,,
Vid läkarbesöket i våras, så låtsades jag som typ ingenting, svarade kortfattat på frågor och så sa jag att det var rätt bra. Han gillar ju när man sopar besvär under mattan, så han verkade tycka om min nya attityd. Han sa att jag verkade må mycket bättre (psykiskt, menade han då) och att jag verkade vara helt annorlunda och mer positiv. Ja, det VAR jag ju också. Men det var ju egentligen vara ett spel ... en del av min nya taktik ... och uppenbarligen så funkade det. Det blev väl bäst för alla parter. Han blev nöjd för att han slapp nåt jobbigt gnäll och gråtande psykfall och jag blev nöjd för att jag fick komma därifrån på så kort tid som möjligt. Så om man ser det på så sätt, så var det ju bra.
Lär väl gå på samma linje den här gången också. Det har väl inte hänt så jätte mycket sen senast, så det är väl inte så mycket att berätta. Blir nog inte en så långdragen undersökning. Blir nog bara det vanliga.
Nu måste jag nog lägga mig, så jag orkar upp i morgon bitti.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar