torsdag 30 september 2010

Mycket att göra

Fy, vad slut jag är i kroppen nu. Det blev lite mycket att göra när jag kom hem från jobbet idag ... först var det ju matlagning, som stod på schemat. Sen, när vi ätit och maten var undanplockad, så var jag tvungen att sätta på en tvättmaskin. Sen slog jag in en present till Viktor, sydde Amandas byxor och så var jag ju tvungen att städa lite. Det behövde plockas undan och golven behövde dammsugas och skuras. Amanda hjälpte dock till med skurningen, tack och lov.
Sen var jag ju tvungen att plocka ur diskmaskinen, fylla den på nytt och sen var tvättmaskinen klar, så jag var tvungen att hänga upp tvätten.
Först efter klockan 20, så var jag ÄNTLIGEN färdig med allt ... och det kändes verkligen i kroppen att jag inte fått nån vila efter jobbet. Det brändes massor i huden och jag kände mig svag överallt, typ.
Men, men ... nu kan jag äntligen slappna av, i alla fall.
Anledningen att jag ville städa just idag ... trots att det är en vanlig vardag ... var för att svärföräldrarna kommer i morgon och ska stanna hela helgen. Viktor fyller ju 10 år på söndag, så då ville de komma hit och fira honom. Så ... that's why.
Nu är det i alla fall bara en arbetsdag kvar den här veckan, fast den här helgen kommer bli rätt hektiskt ... imorgon kväll har Amanda gympa och samtidigt ska Viktor i väg på ett kalas. På lördag ska Viktor vara i skolan på morgonen och träna inför en konsert. Amanda ska på kalas 13-15 och sen ska vi till Viktors skola för att se på konserten nästan direkt efteråt. Sen fyller ju Viktor år på lördag ... fast kalas för kompisarna, ska vi ha vid ett senare tillfälle.
Får se hur mycket jag hinner blogga i helgen ... när vi har besök och allt ... kanske hinner jag inte alls ... men det visar sig.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar