lördag 25 september 2010

Extrainsatt träning

Igår fick vi ett sms om att det skulle vara extra judoträning för Viktor idag. Det skulle komma hit en Islänning och ha träning med både vuxna och barn ... alla som hade möjlighet att komma. Det var ju liksom VÄLDIGT kort varsel. Men ... vi hade ju inga direkta planer för helgen, så det gick ju bra att skicka iväg Viktor på träningen. Vi har ju så nära till träningslokalen, så Viktor kan ju lätt gå dit själv.
Viktor ville ju självklart gå, så strax före 11 i morse knallade han iväg. Jag och Amanda följde efter en stund senare, för jag ville kolla på träningen lite.
Islänningen kunde inte svenska, så han pratade engelska. Men Viktor förstod nog en del av det i alla fall.
Svart bälte, hade han ju så klart ... men vilken grad vet jag inte. Troligtvis mer än 1:a dan i alla fall, för han verkade rätt duktig och hade varit med och tävlat i OS 1976.
Det var bara två barn som kom till den extrainsatta träningen, så de fick köra med de vuxna till största delen. Man byter ju "motståndare" hela tiden, så därför blev det ju så. Men det gick jätte bra. Jag tyckte Viktor stod upp mot de vuxna väldigt bra. Han är ju snabb, smidig och ändå stark för sin ålder. Blev faktiskt riktigt imponerad när han låg ner på typ rygg och kastade en vuxen man över sig så att denne hamnade på rygg och sen var Viktor snabbt upp och lade sig över honom och låste fast. Tala om att han har utvecklats mycket den senaste tiden, för nåt sådant kunde han knappast göra i våras. RIKTIGT snyggt, såg det ut.

Jag tog några bilder också, fast tyvärr blev kvaliteten extremt dålig, eftersom jag tog med min mobilkamera ... och den funkar inget vidare på rörliga objekt. Men jag kan ju ändå lägga upp dem här.
Det är på när Viktor körde mot den Isländske tränaren.




Så bakade vi idag också ... Amanda hade hittade ett recept på Kärleksmums, som hon skrev ut från Bolibompa-webben ... så det bakade vi idag. De åt vi till fikat strax efter lunchen. Blev riktigt goda ... och mycket, blev det ju också, så nu har vi fikabröd i frysen. Det är ju praktiskt, med tanke på att Viktor snart fyller år.

Nu ska jag börja med middagen. Blir fjärilskotletter med ugnsrostade grönsaker idag.

1 kommentar :