söndag 12 september 2010

Blev mycket judo igår

Det blev en lååång judodag för Viktor igår. Egentligen skulle de ju bara ha haft ett 1,5-timmes pass på förmiddag och ett lika långt pass på eftermiddagen ... och så lunch där emellan.
Men så kom det så få barn ... endast två stycken först ... och en stund senare kom en tredje, som hade försovit sig ... så då tyckte tränarna att barnen kunde få vara med på vuxenträningen också ... och även på domarutbildningen. De vuxna, som ville och hade tid, fick ju då också vara med på barnträningen. Så det blev judo hela dagen för Viktor ... från 10.30 till 17. Ja, inte non-stop, dock, för de hade ju lunchpaus och fikapaus ... men annars blev det nog rätt intensivt.
Tror nog Viktors tränare var rätt besviken över att så få barn kom dit. Men ... det VAR ju faktiskt väldigt kort varsel ... inte ens en vecka i förväg, fick vi veta det. Vissa kanske hade annat inplanerat. Det hade ju egentligen vi också, eftersom Viktor var anmäld till skolmästerskapen i friidrott. Fast judon är ju viktigare för honom, så då avbokade vi skolmästerskapen.
Vissa av barnen hade nog inte andra planer, dock, utan valde bara att skippa lägret. Men då blir det nog bara mest synd om dem, för Viktor har ju nu fått lära sig otroligt mycket ... sådant som de inte fått lära sig på den vanliga träningen ... och det kommer han ju ha stor nytta av sen.
Idag blir det också ett träningspass ... fast bara 1 pass idag.

Igår kväll, efter judon, så åkte vi ut till Järsö ... till våra bekanta ... bland annat Amandas bästa kompis. Vi var bjudna dit på mat ... blev som vanligt hur mycket mat som helst ... och jätte gott! Fick kräftor, olika pajer, bröd med olika ostar, grönsaker, frukter m.m. Sen blev det efterrätt ... havtornscheesecake, glass, godis och kaffe. Gott, var det och supermätt, blev jag. Har nog inte varit så mätt på jätte länge.

Idag har vi en del att göra ... skriva matsedel, handla, rösta, fixa med bilder ... så skulle det behöva dammsugas, men det vågar jag inte göra än pga min rygg. Ryggen börjar dock bli bättre, men dammsugning bör jag nog passa mig för.

3 kommentarer :

  1. En vinnare e dragen i veckans blogg. Om det inte e du så kom in imorgon och tävla igen :)

    SvaraRadera
  2. Såå spännande med Judo :)
    Ville berätta för dig att din bild på mig finns i mitt Höstkort,hoppas det är Ok?!
    Annars får du medela mig,det är från en gammal Fl Tävligt såå ♥-e Vackert gjort,kunde inte låta bli trots att det är ja *fniss*

    ♥-ligt Tack & Välkommen!
    /Kraaaaaaaam från mig & du...Hälsa alla ja' "känner" som du har kontakt mé..

    Saknar Er!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  3. Yes, så om två veckor e du med i månadsfinalen. :)

    SvaraRadera