lördag 31 juli 2010

Lugn dag och filmkväll

Idag har det varit rätt lugnt. Sov väldigt länge i morse ... nästan till 10. Viktor gick upp först, hörde jag, men han sa ingenting. Han satte sig bara i soffan och läste Kalle Anka pocket ... utan att störa någon. Strax före 10 kom Amanda upp. Jag låg då och halvdåsade i sängen. Var ju vaken, men hade ingen lust att gå upp. Kände mig bara så hemskt seg i kroppen. Fast längre än 10 ville jag inte sova, så då gick även jag upp och när jag varit på toa och kom tillbaka till sovrummet för att klä på mig, så vaknade även maken.
Så blev det frukost och därefter blev det en väldigt lugn dag ...
På förmiddagen redigerade jag lite gamla bilder och på eftermiddagen var vi till Kantarellen och handlade mat. Före affären var vi också förbi videobutiken och hyrde några filmer, så efter middagen så blev det film för hela slanten. Till filmerna blev det ostbågar ... en ny sort, som jag hittat ... pepper&cheese, hette de visst ... och goda, var dem.
Nu har vi sett de barntillåtna filmerna. Eller ... "Alice i Underlandet" var visserligen från 11 år, men vi lät barnen se den ändå och Amanda fick blunda under vissa delar av filmen ... så det funkade bra.
Jag tyckte den filmen var väldigt bra ... och spännande. Tycker Johnny Depp spelar så otroligt bra. Han är riktigt duktig i sådana roller.
Nu ska strax barnen lägga sig och då blir det ännu mer film för mig och maken. Vet inte riktigt vad det var för film vi tog, men det var nog en action i alla fall.
Jag älskar att kolla på film. Tycker det är jätte mysigt ... och jag lever mig lätt in i karaktärerna ... kanske för mycket. Kan bli oerhört tagen av filmer ... särskilt bra filmer ... och kan bli fruktansvärt känslosam. Med andra ord, så börjar jag lätt gråta när jag kollar på film ... både av glädje och sorg. Läskiga filmer vågar jag inte se alls ... inte om jag är ensam. Men om maken är med, så vågar jag se. Då kan jag ju alltid gripa tag i honom om det blir alltför otäckt ... vilket nog inte alltid är så jätte uppskattat ... men jag BLIR hemskt rädd.

Nu ska jag i alla fall se till att barnen får sina tänder borstade, så att de kan lägga sig sen, så vi kan börja kolla på filmen innan jag blir alldeles för trött. Får väl hinka i mig en massa cola så att jag blir lite piggare.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar