måndag 12 juli 2010

En fläkt vore inte dumt

Jag orkar inte skriva så mycket idag, känner jag. Är sååå hemskt trött och dessutom är det kokhett inne. Eller kokhett ..? Det är 31,1 grader i sovrummet just nu ... och det känns oerhört hett, i alla fall. Fattar inte hur jag ska klara av att sova ikväll. Men, men ... är ju inte så mycket att göra.
Just nu skulle jag inte tacka nej till en fläkt. Nog för att jag gillar att vi fått sommarvärme ... men ... en fläkt vore verkligen inte helt fel just nu. Helst skulle man ju vilja ha luftkonditionering, förstås, men det känns rätt onödigt att införskaffa nåt sådant för en så pass kort period som det kan behövas. Det är ju inte särskilt ofta som vi har en sådan här värme i de här breddgraderna.
Jag hoppas dock att värmen hinner sjunka lite grann till jag ska lägga mig, för just nu är det hemskt svettigt här inne. Puh!

Kan ju berätta lite snabbt om min hand också ...
Det har inte varit helt lätt att jobba idag. Har känt mig rätt handikappad, faktiskt. Har ju inte klarat av att lyfta så mycket med handen ... och har haft ännu svårare för att greppa saker, eftersom det gör så ont när jag böjer och/eller rätar på fingrarna. Så jag har ju bara kunnat jobba med EN hand idag ... och så har jag använt vänsterarmen att lägga saker på ... för armen har ju funkat bra. Men allt har tagit en hemsk tid att göra när den ena handen är ur funktion. Äta, var också lite knepigare än normalt. Fick ju ta upp gaffeln med högerhanden och sen lägga den tillrätta i vänsterhanden och sen fick jag lov att inte byta läge på fingrarna. Då funkade det rätt bra.
Själva såret ser väldigt fint ut, i alla fall, så det läker nog bra. Det värsta har, som sagt, varit fingrarna. Men ... det känns ändå som om det också är på väg att bli bättre. Så det går nog snart över helt. Hoppas det, i alla fall.

Nu tror jag att jag ska ta lite kall läsk och svalka mig lite i den här hettan.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar