fredag 16 juli 2010

Kan man äta glass till middag?

Nej, självklart anser ju jag att man inte kan det. Med tanke på all min kunskap om kost och all min personliga erfarenhet av hälsa och näringslära, så vet jag ju att glass inte är en fullvärdig måltid.
Men ... som mellanmål eller fika, så funkar det väl lite bättre? Därför tänkte jag som så att jag ska leva lite Italienskt idag ... dvs anpassa mig lite mer efter det varma vädret.
Så ... idag, när jag hade kommit hem från jobbet ... var väl vid typ 17-tiden ... så åt jag glass. Jag tänkte att jag skulle fira helgen lite ... och fira min ensamhet. Inte för att det är nåt att fira, direkt, men folk har ju sagt åt mig att jag ska njuta av ensamheten ... så då får jag väl göra det också.


Min tillfälliga "middag"

Äter glass

Jag och min Ben&Jerry

Sen tänkte jag äta nåt lite mer middagsliknande vid 22-tiden istället ... som man gör i mer sydliga breddgrader. Då tänkte jag äta körsbärstomater, mozzarella, minioliver och vindruvor ... och ha lite fredagsmys framför TV:n ... alldeles för mig själv.
Ingen vidare nyttig fredagskväll, direkt ... men det bryr jag mig inte så mycket om för tillfället. Man måste kunna få njuta av livet också. Det tycker jag definitivt!

2 kommentarer :

  1. Det gör du rätt i Åsa,, ät gott och njut av att du faktist får äta precis vad du vill nu när du är ensamen hemma .. jamenare ingen kan ju klaga =D

    SvaraRadera
  2. Nä, precis, Anna! Och det var ju bara sååå gott. Hade inte ens dåligt samvete. ;-)

    SvaraRadera