fredag 2 juli 2010

Sista dagen på dagis

Idag var det Amandas sista dag på dagis. Hon hade med sig chokladmuffinsen som vi bakade igår ... och de hade tydligen haft rykande åtgång. De brukar vara rätt populära, de där muffinsen. Alla barn hade visst fått 2 muffins var och fröknarna hade fått 1 var. Det var ju inte så många barn på dagis idag. De flesta har ju redan gått på sommarledigt ... så då blev det ju extra mycket att dela på för de som var där.
Nu ska Amanda vara ledig till hon börjar skolan ... den 19:e Augusti. Viktor har ju redan sommarlov, men eftersom maken pluggar, så har Amanda fått gå på dagis nu i Juni. Men nu har även hon fått gå på sommarlov.
Idag fick hon visst håret fixat på dagis också. Hon var så fin, så. Jag såg det direkt när jag kom hem från jobbet. Två inbakade flätor, hade hon. Det var en dagisfröken som hade gjort de på henne. Var ju tvungen att ta kort. :-)






Idag kom ju pojkarna hem också ... och så hade de med sig lite godis från båten. Amanda hade önskat sig tuggummi och Marabou apelsinkrokant och det fick hon. Själv, hade jag inte önskat mig nåt alls, men ändå hade maken köpt min favoritchoklad. Det var en rolig överraskning. Inte för att jag kanske borde äta så mycket choklad, egentligen, men man behöver ju inte äta upp allt med en gång.

Strax efter att vi ätit middag ikväll, så ringde en kompis till Amanda. Hon sa att de skulle på Cirkus och att de hade en extra biljett, så hon frågade om Amanda ville följa med. Självklart ville Amanda det! Hon blev ju jätte glad, så klart. Så de svängde förbi här och plockade upp Amanda på vägen till cirkusen ... så nu är de där. Jag antar att vi kommer få höra om allting sen när hon kommer hem igen. Min lilla babbelmaja kommer nog ha mycket att berätta då.

1 kommentar :