onsdag 14 juli 2010

En bra och en dålig pappa ...

Haha. Jag håller på att gå igenom en massa bilder till ett slags bildprojekt ... och då hittade jag nåt roligt ...

När Viktor gick på sitt första dagis här på Åland, så fick barnen lagom till Fars dag ha en slags brainstorming och säga allt de kom på om hur en dålig pappa ska vara och om hur en bra pappa ska vara. Sen sammanställdes resultatet och sattes upp på en anslagstavla på dagis, tror jag.
Min man tog då kort på båda listorna och de såg ut så här:

En dålig pappa:

 
En bra pappa:




Vad jag tyckte var lite roligt, var där det stod: älskar sina barn, grannen och sin fru

Hm ... nog för att det kanske är bra med grannsämja, men grannen? Är det verkligen en så bra pappa om han älskar grannen? Eller det kanske bara är jag som är lite gammalmodig?

Vi fick många goda skratt av dessa lappar, i alla fall. :-D

4 kommentarer :

  1. haha vilken roliga lista =) och gillade det där med att en dålig pappa rånar guld , stjäl nyckel och sväljer den haha var får ungarna allt ifrån och en bra pappa målar regnbågar på huset =)

    SvaraRadera
  2. Ja, barn har otroligt kreativa hjärnor, måste jag säga. :o)

    SvaraRadera
  3. Den var lite rolig! Jag funderar på vad barnen har för referenser. Har de fått idéerna från deras egna pappor, eller har de bara kommit på saker? Man hoppas ju att de inte har tagit sakerna på "en dålig pappa"-listan från verkligheten.

    SvaraRadera
  4. Jag tror nog att det kanske var en kombination mellan verkligheten och saker de sett på TV eller tidningar/böcker, typ ... för jag hoppas verkligen inte att barnens pappor slår dem eller rånar. Vissa saker är förhoppningsvis ... och troligtvis ... bara påhittade scenarion. :-D

    SvaraRadera