måndag 26 juli 2010

Typiskt med sämre väder

Det är väl typiskt att vädret blir sämre så fort man går på semester. I förrgår, så var det riktigt kallt ... och det regnade och nu är det hemskt mulet.
Visserligen så behöver växtligheten allt regn det kan få just nu ... och skulle säkert behöva en massa mer vatten än vad som kom.
Men ... nu har ju jag gått på semester och då vill jag ju inte att det ska vara regnigt och grått, heller. Visserligen är det inte särskilt kallt nu längre. Det är ju ändå strax över 20 grader, vilket är en tämligen normal sommartemperatur ... men det är ju ingen soldyrkar temperatur, direkt. Inte för att jag är särskilt mycket för att sola, egentligen ... men jag fryser ju så lätt och vill nog helst ha ca 25 grader varmt och växlande molnighet. Tyvärr kan man ju inte bestämma väder själv, så då får man helt enkelt acceptera att det är som det är ... och hoppas på det bästa.
Så länge man är hemma, så funkar det väl med lite sämre väder också. Men sen ... när vi ska iväg ... då vill jag ha fint väder ... och tillräckligt varmt.
Fast än så länge är vi hemma ... och kommer så vara i en dryg vecka till. Har inga planer alls för den här första veckan, faktiskt. Ska nog bara ta det lugnt och lite ta dagarna som de kommer.

1 kommentar :

  1. Visst är det typiskt att värmeböljan tar slut nu, men det är bara till och njuta av att bara få vara ledig och hoppas på att det blir lite värme så att man kan bada lite iallafall =)
    kram

    SvaraRadera