lördag 23 oktober 2010

Slapparlördag

Jag känner mig väldigt sugen på att hyra film idag. Det var ett tag sen och jag tycker det skulle vara så mysigt att kolla på lite film. Tror ändå inte det är nåt särskilt på TV ikväll.
Får se hur vi gör ...
Ikväll blir det väl antagligen kebab till middag. Barnen var inte särskilt nöjda med den nyttiga lunchen som jag lagade ... jag, som hade så goda grejer i ... som bönor, bulgur, paprika och lite till. ;-)  Så vi sa att de fick välja vad vi skulle äta till middag ... och då föll valet på kebab! Det är ju Amandas favoriträtt, så det var väl inte helt otippat. Det är ju lördag, så då behöver man ju inte BARA äta nyttigheter. Så det blir väl till att bege oss ut sen för att hitta något öppet kebabställe.
Idag har vi en riktigt mysig slapparlördag. Känns som att det behövdes nu efter förra helgens fullspäckade schema och en rätt jobbig arbetsvecka, då jag inte mått särskilt bra.
Vi har väl ingenting planerat för morgondagen heller, men då behöver vi antagligen handla en del. Fast idag ... idag är det bara slapp- och mys som gäller.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar