onsdag 13 oktober 2010

Passet var FULLT!

Idag var det UNICEF-rundan på Viktors skola. Det innebär att alla barn ska gå/springa under 1,5 timmes tid och så får föräldrarna innan skriva på hur mycket man har tänkt betala per km ens barn springer ... pengarna ska sen gå till UNICEF.
Det är en årligt återkommande händelse på skolan och hittills har Viktor tagit sig 10 km varje gång. Första gången blev vi helt paffa ... att han orkat och hunnit så långt. Men följande gång så var vi ju lite förberedda.
Max-sträckan är 12 km. Mer hinner man inte ... inte någon ... så i morse skämtade jag med Viktor och sa att han i år fick satsa på 12 km. :-D
Så när jag kom hem från jobbet idag, så visade han mig sitt kamelpass, där de fick sätta in klistermärken för varje varv de sprungit (1 varv = 2 km) och kan man tänka sig ... Viktors pass var helt FULLT! 12 km hade han sprungit ... mest av alla i sin klass ... tillsammans med Linus, då, som han sprungit tillsammans med. Mest av alla på hela skolan med, för den delen, eftersom man inte fick springa längre än så. Så han hade varit RIKTIGT duktig och uthållig! Och nu får vi ju punga ut med en massa pengar för hans uthållighet. ;-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar