lördag 23 oktober 2010

Goda dofter



Tidigare i veckan, så var den en på jobbet som sa att min parfym doftade så gott. Blev faktiskt rätt glad, för jag tror inte att folk säger sådant om man inte verkligen menar det. Hon hajade till, liksom.
Jag använder ju parfym i princip varenda dag och gillar rätt milda dofter ... inte så tantiga, utan mer söta och fräscha dofter. Gillar jag en parfym, så brukar jag oftast köra med den rätt länge. Dumt att byta ett vinnande koncept, liksom.
Den jag använder just nu, är Britney Spears "Believe". Den fick jag av maken i present ... tror det var när jag fyllde år.
Believe, EdP 100ml
Min nuvarande parfym

 Jag gillar Britney Spears parfymer. Hade en annan tidigare ... som jag bara har pytte lite kvar av nu ... och den doften gillade/gillar jag otroligt mycket. Den fick jag faktiskt också komplimanger för ... av en annan tjej på jobbet. Hon stoppade mig och undrade vad det var för parfym jag hade, eftersom hon tyckte den doftade så gott. Den parfymen är Britney Spears "Midnight Fantasy".

Midnight Fantasy
Midnight Fantasy
Det lustiga med Midnight Fantasy, är att jag får sådana minnen till den doften. Den luktar nämligen exakt som det luktade i lobbyn till hotell Mirage, i Las Vegas. Så antagligen hade de sprayat en massa sådan parfym där. :-D Gott, luktar det, i alla fall! Rätt sött och friskt ... precis som jag gillar.
Jag var ju i Las Vegas före jag köpte den parfymen, men när jag sen kände doften på parfymen, så fick jag direkt associationer till Mirage. Fast det var inte därför jag köpte den ... pga minnena, alltså ... utan det var ju för att jag verkligen älskar den doften ... och den passar på mig, tycker jag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar