tisdag 26 oktober 2010

Nyfiken

Jag måste ju säga att jag är rätt nyfiken ... nyfiken på vem ... eller vilka ... som googlar på mig. Visst kan det ju vara så att det är någon annan man söker, men det känns rätt träffande när någon skriver åsa carlsson åland som sökord. Hur många sådana personer kan det finnas, liksom? Och med rätt stavning och allt. Dessutom har sökningen kommit från Sverige ... och hur många i Sverige skulle söka efter någon med det namnet ... på Åland?
Det är inte så att jag nojar mig över en stalker eller så. Det är snarare det att jag är väldigt nyfiken av mig ... och skulle väldigt gärna vilja veta vem det är som söker på mig.
Det har nu hänt tre gånger att någon hittat hit genom att skriva de tre orden i sökrutan. Kanske är det samma person? Eller så är det olika? Men alla sökningar har kommit från Sverige.

Så här såg den senaste googlingen ut:


Visst ... jag tycker det är jätte kul när folk hittar hit ... särskilt google-sökningarna tycker jag är intressanta. Då får man ju lite se en orsak till att de hamnat här ... vad som lockat deras intresse. Hittills har mina Biggest Looser-inlägg lockat flest googlande personer. Även ordet "spagat" har fått hit folk ... till inlägget jag skrev om Amanda och hennes gymnastik. Fast sen kommer då de där sökningarna på mitt för- och efternamn och Åland ... och de sökningarna gör mig så oerhört nyfiken. Det finns även sökningar på "Åsa" och på "Åsa Åland" ... men det behöver ju inte betyda att de söker efter just mig. Det finns liksom fler Åsor i världen ... och det finns fler Åsor på Åland till och med. Men däremot så finns det inte särskilt många Åsa Carlsson på Åland ... enligt telefonkatalogen så finns det bara 1 ... dvs jag. Så därför tror jag verkligen att personen som googlat har sökt efter mig.
Frågan är ju bara vem/vilka det kan vara. SÅ känd är jag ju liksom inte ... även om jag kanske skulle vilja. Haha! :-D Är, som sagt, inte orolig alls ... mer nyfiken.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar