torsdag 1 september 2011

Rester

Ja, idag är det ju dags för mig att börja på den där månadslistan ... så jag tänkte skriva det första inlägget senare under kvällen.
Idag var det bara jag och barnen som skulle ha middag, så det blev matrester. Rätt praktiskt att ha sådant hemma på en vardag när man är trött efter jobbet ... och när vi inte är så många som ska ha mat. Så slipper man laga mat. I morgon är det också bara vi tre till middagen, men då tänkte jag nog gå förbi Mathishallen på väg hem från jobbet och köpa nåt att äta där.
Maken har ju på allvar börjat sin kampanj nu, så han är idag till Kumlinge på valturné. I morgon ska de visst till Föglö. Det är ju tänkt att de ska besöka alla av Ålands 16 kommuner och idag inleder de sin "resa".
Det blir rätt intensivt nu den närmaste tiden. Makens schema är helt fullspäckad med en massa möten och valgrejer, så vi lär ju inte hinna träffas så super mycket nu fram till valet. Jag tänkte ju dock försöka vara med på vissa saker ... vill ju se hur det går i debatter och sådan. Även om  jag ju VET hur jag ska rösta, så tycker jag ändå det är intressant att se vad politikerna har att säga. På lördag är det till exempel Palaver på Torget, som är en politisk sammankomst där man får träffa politikerna och där de debatterar. Så det tänkte jag gå på. Maken ska ju vara med där i egenskap av politiker. Det blir ju lite spännande att se hur det går.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar