tisdag 13 september 2011

Dag 13 - Den här veckan

... känns hur lång som helst, skulle jag vilja säga. Det är bara tisdag idag, men det känns mer som om det vore slutet av veckan redan. Jösses! Det kanske beror på att min kropp inte känns särskilt bra för tillfället? Är ju hemskt slut överallt i hela kroppen ... verkligen totalt slut ... och antagligen är det därför som veckan känns som en hel evighet.

Hur som helst ... den här veckan är en rätt händelserik vecka. Först var jag igår på hälsokontroll till företagshälsovården. Där gick det nog bra. Hade topp-resultat på proverna jag tog i förra veckan, så jag fick Väl Godkänt för min livsstil i alla fall ... och fick en okej-stämpel för att få fortsätta jobba på mitt jobb. ;-)
Sen var vi på föräldramöte för Amandas klass på kvällen. Där gick det också bra och vi fick bland annat höra att klassen fått mycket beröm av andra lärare på skolan för att de är så lugna och tysta och kan sitta själva och jobba tyst i klassrummet om deras fröken blir tvungen att lämna dem en stund.

På torsdag ska jag till neurologen och där få träffa min nya läkare för första gången. Det blir ju lite spännande och jag hoppas sååå att vår personkemi funkar och att jag kommer trivas bättre med henne än jag gjorde med min tidigare läkare.
Sen ska jag även börja sjunga igen på torsdag kväll. Jag hoppade ju av operakören i våras efter att jag fick reda på att kursen skulle förlängas över sommaren och att vi då skulle få betala mer. Jag kände att jag inte ville slänga ut mer pengar på något som jag inte ens tyckte var roligt, så därför valde jag att sluta då istället ... och hoppas att hösten skulle ge några mer lämpliga kurser för mig.
Nu har jag anmält mig till en masterclass ... en mindre grupp på tre personer och det tror jag kommer bli riktigt bra. Opera är ju inget jag brinner för och heller inte körsång. Därför känns detta mer passande. Nu kommer jag säkert få sjunga mer vad JAG vill ... lättsamma melodier och musikal ... så det tror jag kommer bli riktigt bra. Hoppas verkligen på det i alla fall.

Sen är det skördefest här på Åland i helgen. Det brukar vara himla trevligt, faktiskt. Hoppas pappa kommer hit till dess, för jag tror han skulle gilla att åka runt till de öppna gårdarna. Det blir väl på lördagen som vi åker runt.
På söndagen är det sen den stora skördefesten som brukar vara ett oerhört välbesökt evenemang varje år. Så det blir nog en rolig och händelserik helg.

Ja, detta var väl vad som händer denna vecka ...


I MORGON - NÅGOT JAG ÄR STOLT ÖVER

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar