lördag 24 september 2011

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Allt och inget, skulle jag nog vilja säga. Jag är en väldigt känslig person och har extremt lätt för att börja gråta. Nå ... jag gråter väl inte så lätt om jag gör illa mig ... är ganska smärttålig på så sätt. Men jag gråter för saker som triggar igång min hjärna. Om jag blir besviken så kan jag börja gråta eller om något blivit utsatt för något hemskt. Jag börjar gråta om saker inte går som jag tänkt mig eller om någon agerar på ett oväntat sätt. Sen kan jag börja gråta för sådant som att någon har dött ... och när jag ser en sorglig film eller läser en sorglig bok.
Jag börjar även gråta när jag blir rörd ... pga lycka och glädje ... och åt filmer med lyckliga slut. Jag kan börja gråta om jag blir extremt stolt över något och om saker gått bättre än jag förväntat mig.
Ja, det är inte särskilt svårt att få mig att börja gråta. Oftast kan jag inte hjälpa det. Tårarna bara kommer. Jag börjar ju också gråta när jag är extremt arg eller blir fruktansvärt upprörd. Då VILL jag inte gråta, men ändå börjar tårarna rulla. Det är inte något jag kan styra över, utan det bara blir så.
Jag börjar också gråta om jag pratar om känsliga saker. De gångerna vill jag ju inte alls gråta, egentligen, eftersom det då blir svårare att föra en vettig diskussion. Men jag kan inte alltid bestämma, tyvärr.
Det är inte alltid så allvarligt om mina tårar börjar trilla, utan det är mer en del av min personlighet. Jag ÄR bara en väldigt känslig person, med känslorna långt uppe på ytan. Oftast är det inte så farligt. Det är bara sån som jag är.

I MORGON - MIN POLITISKA ÅSIKT

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar