lördag 10 september 2011

Är svag

Den senaste veckan har jag inte känt mig särskilt bra. Därför har jag heller inte orkat skriva någonting annat här än nya uppdateringar av min månadslista.
Jag känner mig så hemskt svag ... armarna känns jätte tunga och benen likaså. Mitt vänsterben, som varit nästan bra hela året, har återigen blivit jätte svagt och tungt och jag känner mig så stel. Det känns inte alls roligt för tillfället. Har inga krafter alls, känns det som ... och det gör mig så slut, så trött och så irriterad.
Jag fick i alla fall en kallelse till neurologen häromdagen. Ska dit redan på torsdag och får då träffa min nya läkare för första gången. Det blir rätt spännande ... och jag hoppas ju sååå att jag kommer trivas med henne ... att hon lyssnar på mig och att hon tror på vad jag säger. Får se hur det kommer gå.
Jag ska dessutom på häslokontroll till Företagshälsovåraden på måndag och till det har jag fått lite papper att fylla i. Tänkte fylla i papperna i morgon så att uppgifterna är färska. Ja, vissa uppgifter är ju lika färska oavsett när jag fyller i dem ... som vilka sjukdomar eller besvär jag haft eller inte haft. Men så finns det en punkt där man ska fylla i sitt allmäntillstånd. Har för mig att man skulle svara på hur man mår och hade tre alternativ att välja på ... Bra, Medel och Dåligt. Ja, vad ska man svara på det? Detta är ju ett riktat till friska personer och just nu känns det inte riktigt som om  jag mår medel-bra. För att vara "frisk", så tycker jag nog att mitt nuvarande allmäntillstånd är rätt dåligt. Egentligen är det väl kanske ett mellanting mellan medel och dåligt. Nå ... får se vad jag fyller i sen.

Nu ska jag och barnen städa ... något som jag inte alls känner för just nu. Jag orkar egentligen inte alls, men vi MÅSTE verkligen städa. Jag mår inte bra av detta stök och av att ha smutsigt. Då känns ju allt ännu värre än det annars är, så då är det väl bäst att ta tjuren vid hornen och sätta igång. Blir ju skönt sen efteråt.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar