söndag 18 september 2011

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Ja,det här ämnet blir nog ganska enkelt, för jag kan inte komma på någon födelsedag som varit mer speciell än någon annan. Har väl inga riktiga födelsedagsminnen, egentligen.
Kanske kan det vara när jag fyllde 24 år? Den första födelsedagen efter att jag och maken blivit tillsammans. Tre dagar tidigare hade jag fått reda på att jag var gravid, så det var ju otroligt stort. Jag hade ännu inte berättat om graviditeten för någon (förutom för den blivande pappan, då), men så ringde min syster på kvällen och då råkade jag lite försäga mig. När hon fick höra att jag hade en pojkvän, så frågade hon: "... och när kommer bebisen, då? I Oktober?" Det var ju liksom en riktig fullträff och jag kan ju inte ljuga, så jag var väl tvungen att berätta för henne om att det faktiskt var helt rätt ... men att hon inte fick berätta det för någon, eftersom ingen visste.

Eller så kan det vara födelsedagen då jag fyllde 30 år. Då kom min bror till Åland och min syster med familj ... och jag hade ju inte träffat dem på jätte länge, så det var verkligen jätte roligt.
Till present, fick jag bland annat en resa till Las Vegas, dit jag och maken åkte sen i Maj ... första gången jag var till USA.
Annars kommer jag väl inte riktigt ihåg någon anmärkningsvärd födelsedag.

I MORGON - DETTA ÅNGRAR JAG

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar