tisdag 20 september 2011

Dag 20 - Den här månaden

Den här månaden händer väldigt mycket. Det har ju börjat dra ihop sig till val här, och eftersom maken är politisk sekreterare och dessutom kandidat i både Kommunal- och Lagtingsvalet, så har han sjukt mycket att göra. Han är upptaget nästan hela tiden nu för tiden ... från morgon till sena kvällar ... och sitter vid datorn hemma ända in på natten många dagar, för att hinna med allt. Det innebär ju att jag får ta en större del av markservicen än annars. Därför kanske det var tur att jag blev sjukskriven nu också ... för att orka med allt jag måste ... och slippa all stress. Visserligen är det ju inget vidare att ha det här skovet heller ... som dessutom verkar eskalera ... men då är det ändå skönt att få slippa jobba. Ja, just nu känns det som om det skulle vara hemskt tungt att jobba. Det räcker gott med det jobb jag har att göra på hemmaplan.
Sen var det ju Skördefest den här månaden ... med öppna gårdar runt om på Åland ... som sedan avslutades med en Skördemarknad.

Barnen åker hästskjuts på Skördefesten
Jag har varit på hälsokontroll till företagshälsovården den här månaden och sen var jag till neurologen och fick där träffa min nya läkare för första gången.
Jag började också sjunga på Bel Canto igen ... för första gången efter sommaruppehållet ... och det var verkligen jätte roligt.
Så kör jag ju också den här månadslistan denna månad ... och förhoppningsvis skriver jag det sista inlägget den 30:e. Hittills har jag i alla fall klarat av alla dagar.
Det börjar också en massa roliga TV-program igen ... sådana årligt återkommande program som man snabbt börjar följa.
Nästan halva den här månaden är jag ju också sjukskriven (vad jag vet i nuläget), så det är ju en lite annorlunda månad än de flesta andra månader.
Ja, det var väl typ den här månaden ...

I MORGON - MIN FAVORITRÄTT

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar