tisdag 27 september 2011

Dag 27 - Min favoritplats

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Favoritplats i världen? Favoritplats i hemmet? Eller vad menas, egentligen?
Om jag ska ta det ur ett större perspektiv ... och ta det som favoritplats i världen ... då skulle jag nog faktiskt svara ÅLAND. Jag älskar verkligen Åland och när vi flyttade hit för nästan 7 år sedan, så kändes det lite som att "komma hem". Det kändes som ett helt perfekt ställe att bo på ... ett slags utopiskt, perfekt samhälle som var helt idealiskt för mig. Det ÄR verkligen en helt underbar plats och jag har aldrig ångrat flytten hit. Det är oerhört vackert ... och så är det ju väldigt lugnt och tryggt. Perfekt för barn ... och egentligen för alla som söker lugnet. Så Åland är nog min absoluta favoritplats i världen.
Om jag ska se det ur ett lite mindre perspektiv ... och välja min favoritplats i hemmet ... då skulle jag nog välja vår soffa i vardagsrummet. Där spenderar jag den mesta av min tid ... vid datorn, kollar på TV och jag umgås ... så där trivs jag nog mest.

I MORGON - NÅGOT JAG SAKNAR

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar