måndag 19 september 2011

Buzzador-kampanj för Vanish

Jag är ju en sån där Buzzador och för några dagar hämtade jag hem ett 8 kilo tungt paket från posten ... innehållande tvättmedel. Det blev lite försenat, men äntligen kom mina Vanish-produkter, så jag kan sätta igång med att buzza.
Eftersom jag inte mått så bra de senaste dagarna, så har jag tyvärr inte orkat skriva något om detta tidigare ... och jag har definitivt inte orkat använda produkterna. Men nu är jag ju sjukskriven och kan ta det lite lugnare på dagarna, så idag tog jag en tvättid för att påbörja mitt testande.

Mitt Vanish-paket

Mitt Vanish-paket

Så här står det om Vanish:

Vanish är Sveriges mest köpta och populäraste fläckborttagare.
De olika komponenterna i Vanish samarbetar
för att ta bort fläckar vid alla tvättemperaturer
– även låga.
Vissa av komponenterna i Vanish arbetar för att tränga
igenom fläcken så att den löses upp från grunden – andra
delar upp fläcken i mindre, mer lättupplösliga delar. Vanish
innehåller dessutom aktivt syre. När syret i Vanish blandas
med vatten sker en naturlig process där tusentals bubblor
bildas. Bubblorna bubblar upp genom fibrerna i textilerna
och tar med sig fläckresterna på sin väg upp till ytan.
Hela Vanish-portföljen är svanenmärkt. Vanish-pulver är
dessutom rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet.

Jag tvättade fyra maskiner och testade då lite olika medel. På vissa fläckar förbehandlade jag också med lite av gelen. Nu är ju kläderna blöta fortfarande, men det verkade ju som om jag fick bort blodfläckarna i alla fall ... och någon annan fläck också. Fast de ingrodda svett-fläckarna försvann inte helt ... vilket jag nog inte hade trott riktigt, heller.
Så hoppas jag att dessa tvättmedel funkar för barnen också ... så de inte får någon allergisk reaktion. Det står ju att de är rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet och på burkarna står att de  är parfymfria, så då tycker jag att det borde vara okej. Det är nämligen viktigt för oss att tvättmedlet är parfymfritt, eftersom barnen annars får utslag.

Så fick jag  även med 10 provpåsar att dela ut till vänner och bekanta. Så om du bor på Åland och vill ha en sådan påse är det bara att hojta till. Nu är jag ju inte på jobbet den här och nästa vecka, så därför kan jag inte skicka påsar med posten den här gången. Annars hade det ju funkat att skicka till Sverige också, eftersom jag skickar post från mitt jobb alla dagar. Men det går inte denna gång, så nu riktar jag mig enbart till folk som befinner sig på Åland.

Sådana här påsar har jag att dela ut
Vill du också bli en Buzzador? Gå då in på den här sidan och registrera dig!

Som Buzzador, så får man kostnadsfritt prova olika produkter och berätta för vänner och bekanta om dessa. Man får meddelande om aktuella kampanjer och så får man anmäla sitt intresse till de kampanjer som verkar passande. Det kostar ingenting för dig ... inget annat än lite av din egen tid.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar