onsdag 21 september 2011

Dag 21 - Min Favoriträtt

Egentligen så har jag inte endast EN favoriträtt, utan jag har massor av älsklingsrätter. Jag ÄR ju väldigt matintresserad och tycker verkligen det är en riktig höjdpunkt att njuta av en underbart god måltid.
Fast om jag ska nämna en rätt som en spontan favoriträtt, så skulle jag nog säga Lasagne. Åtminstone den lasagnen som jag själv lagar. Jag skulle nog säga att det faktiskt är min paradrätt. Det var jag och mamma som utvecklade den till att bli så bra. Vi brukade alltid laga tillsammans ... varsin sås ... men nu får jag ju göra allting själv. Fast det funkar ju det också. Så om jag endast ska nämna en enda rätt, så får det bli Lasagne.
Det är dock ingen riktigt festmåltid, hur gott jag än tycker att det är. Ska jag äta en riktigt "fin" festmåltid, så skulle jag nog hellre ta nåt kött ... gärna oxfilé eller viltkött och så någon god potatisrätt till det. Inte kokt potatis, utan mer potatisgratäng eller någon typ av ugnspotatis ... eller kanske smörslungad potatis. Så någon god sås till ... bearnaisesås eller kanske rödvinssås ... eller en hemmagjord gräddig pepparsås. Det finns ju så otroligt många mumsiga maträtter att välja mellan, så det är ju helt omöjligt att välja endast en. Men kött funkar i alla lägen. Älskar kött!

I MORGON - DET HÄR UPPRÖR MIG

1 kommentar :

  1. Fin blogg! :D
    Kolla gärna in på min blogg: http://nosuperhuman.blogg.se/
    Här är även mina auktioner på tradera http://www.tradera.com/auktioner/irtsa_ In
    och buda för tusan! :D

    SvaraRadera