lördag 2 april 2011

Hördududu

Igår kväll så var ju jag och maken på revy ... Hördududu, hette den ... och det var Teaterföreningen i Mariehamn, som framförde den. Bitvis var den riktigt bra, fast de hade nog kunnat spetsa den lite ytterligare. Men det fanns saker i andra akten som var RIKTIGT roliga ... framförallt en låt där, gillade jag jätte mycket. Tror de flesta besökare gillade det numret bäst, för applåderna dånade på som bara den efter att numret var slut.
Första akten var väl rätt vek, så man hade ju lite förhoppningar om att andra akten skulle vara roligare ... och de förhoppningarna infriades ju i alla fall, för andra akten var mycket bättre än den första.
Det var mycket folk, i alla fall. Var nog tämligen fullsatt i salongen ... och man kände ju igen en hel del folk, förstås. Är svårt att gå på sådana där tillställningar utan att stöta på någon bekant. Det blir väl lätt så när man bor på en liten ort.
Hur som helst, så var det väldigt kul att komma ut så där ... och göra något utöver det vanliga. Jag älskar ju teater och revyer, så jag tyckte det var riktigt roligt ändå.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar