måndag 18 april 2011

Trött tjej

När jag kom hem från jobbet idag, så hittade jag Amanda i sin säng ... sovandes! Hon låg på mage och sov så sött. Min lilla gull-fia. Hon måste väl ha varit alldeles slut efter helgen ... och så var det ju varmt inne, så när hon lade sig i sängen slocknade hon säkert omedelbart. Jag började med middagen och när maten var klar så väckte jag henne. Det kände nog lite motigt först att stiga upp, men efter att hon varit uppe en stund och fått i sig lite mat, så piggnade hon till ... och sen fick hon gå ut och testa sin nya cykel. Det blev en tur till en klasskompis som bor rätt nära oss.
För Viktor blev det också en rätt stressig kväll. Efter middagen, så cyklade han iväg till judon. Väl där, så fick han lov att avbryta träningen i förtid ... något som kommer bli standard under Måndagarna framöver. Hans band har ju nämligen fått en rep-tid på Musikinstitutet varje Måndag klockan 19-20 ... och eftersom Viktor egentligen slutar judon först 19.15, så blir det nästan bara halva passet för honom nu, eftersom han måste hem och duscha först. Efter en snabbdusch, så bar det alltså iväg igen för honom. Maken cyklade med honom dit, så att han skulle hitta. Det var ju första gången han skulle få ta sig dit på egen hand, så då är det ju bra om han lär sig vägen. Hem, fick han ju cykla själv sen ... och det hade inte varit några problem att hitta, sa han.

Amanda sa nåt lite roligt idag, förresten. När hon skulle testa sin nya cykel, så skulle maken cykla med henne lite grann ... på vår stora cykel (som vi fått av svärmor) ... och då sa Amanda: "Var är DIN hjälm, Pappa?"
Haha! Ja, det kan man ju fråga sig, kanske. Den är väl typ ... hm ... i affären ... på en hylla ... oköpt. ;-)
Men så cyklar han ju inte särskilt ofta heller. Fast Amanda menade på att han ju faktiskt kan skada huvudet ... och det har hon ju rätt i, förstås.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar