torsdag 7 april 2011

The Wedding Singer

Jag såg precis att The Wedding Singer kommer imorgon kväll på TV3. Jag lär ju knappast se den, eftersom jag redan sett den flera gånger, men jag måste säga att jag tycker den är sååå bra. Första gången jag såg den, så grät jag faktiskt ... vilket i och för sig inte är nån extremt ovanlig företeelse. Men det är en sådan film som jag verkligen faller pladask för. Romantisk, sorglig och med ett helt underbart slut. Dessutom tycker jag Adam Sandler brukar vara rätt bra ... och jag älskar Drew Barrymore. Det har jag nog alltid gjort. På något sätt, så identifierar jag mig lite med henne. Vet inte varför egentligen, men jag tror det är därför som jag tar åt mig så lätt av hennes känslor i de filmer hon är med i. Jag har nämligen gråtit under andra Drew Barrymore-filmer också.

Det finns en väldigt speciell scen i the Wedding Singer, som kändes extra stark ... särskilt för mig, som älskar sång och musik. Det är nämligen scenen på flygplanet, då Adam Sandler börjar sjunga i planets högtalarsystem och sen kommer in i gången och fortsätter. Jag älskar den låten. SÅ vacker och romantisk ... och en väldigt fin melodi.

Nämligen den här låten:


Jag tycker verkligen att den är helt underbar. Jag var verkligen oerhört rörd under just den här scenen när jag för första gången såg filmen.
Visst ... det är ju verkligen en typisk Hollywood-film ... med ett absolut typiskt Hollywood-slut. Men jag råkar faktiskt tycka väldigt mycket om sådana där förutsägbara filmer. Man slipper tänka så mycket. Man kan bara luta sig tillbaka och njuta. Sånt gillar jag!


1 kommentar :

  1. Hej! Intresserad av en ny mascara? Kika då in hos mig och spana in den nya tävlingen om en Lash Architect 4D! http://www.snackaomsex.nu

    SvaraRadera