söndag 24 april 2011

Tiden gick alldeles för fort

Igår var vi ju till Sverige. Åkte med morgonfärjan (klockan 8.00) och kom hem med 15-färjan (som kommer fram till Mariehamn klockan 18.00). Det blev en himla massa mat ... alldeles FÖR mycket, eftersom vi åt både frukostbuffé och sen middagsbuffé ... fast gott, var det ju. Jag åt ju ingenting när vi var i Sverige heller. Tog bara en cola från McDonalds. De andra tog varsin liten hamburgare också, men själv så var jag då fortfarande mätt från frukosten, så jag vill bara dricka.
Tiden i Sverige gick ALLDELES för fort. Vi hann ju inte alls med allt som jag hade önskat. I och för sig berodde väl det på att vi tog en sväng förbi Haninge också, för att försöka få tag på Viktors judodräkt som han glömde kvar i Torvalla-hallen när han tävlade senast. Vi hade fått meddelande om att den var tvättad och fanns där i en påse. Men tydligen hade hon som visste något om saken åkt till Göteborg ... och antagligen hade hon fört påsen någon annanstans, för det var ingen där som kunde hitta den ... och ingen av de som kunde veta något om det, var anträffbara. Så det var ju egentligen helt onödigt att åka dit och slösa tid, men det visste vi ju inte innan.
Nå ... vi fick ju lite handlat, i alla fall. Först åkte vi till Ica Maxi och handlade en massa livsmedel ... müssli, pasta, saft, ris och en hel del annat. Vi köpte även schampo, balsam, hårtoning och så nya skor till Amanda. Sen åkte vi vidare till ett annat slags köpcenter, där vi köpte en cykelhjälm till Amanda på Coop och så var jag till Lindex med barnen, för att köpa kläder till skolavslutningen. Att vi köpte de här kläderna redan nu, beror på att vi troligtvis inte hinner handla nåt mer i Sverige före skolavslutningen.

Viktor fick gå själv och kolla vad han ville ha ... och detta var vad han hittade:
http://www.lindex.com/Archive/ProductImages/6551/6551168/S0000006551584_F_W40_20110216144334.jpg
 Ja, så tog han en grön/vit/svart huvjacka också, som han tänkte ha till ... och så har han redan ett par snygga jeans som passar ihop med detta. Det kanske inte är heeelt min smak, men Viktor valde helt själv och tyckte det var snyggt och var nöjd, så då får man väl gå med på det. :-)

Till Amanda hittade vi en jätte fin klänning ... en sådan klänning som jag själv faktiskt hade kunnat tänka mig (till mig själv, alltså) ;-). Det fanns nog tillräckligt stora klänningar också, så jag HADE nog kunnat köpa en om jag hade velat, men det hade kanske sett lite knasigt ut ... om vi hade kommit i likadana klänningar. Haha! :-D
Den här klänningen, var det, i alla fall:
http://www.lindex.com/Archive/ProductImages/6490/6490430/S0000006515928_F_W40_20110325082756.jpg
Jag tycker den är sååå himla söt. Så får hon ta på sig sin vita eller svarta kofta om det inte är tillräckligt varmt att gå utan.

Jag hade ju egentligen tänkt köpa ett spel till mig själv också ... ett Zumba fitness till Wii ... men tiden gick så himla fort, så det hanns inte med. Få kolla på affären här hemma istället ... eller beställa det på nätet om jag inte hittar.
Vi var ju verkligen ute i sista minuten, för vi kom in som sista bil på Rosella. Amanda undrade om vi var jätte tidiga, eftersom det var tomt på bilar vid incheckningen. Men det var ju snarare så att vi var väldigt sena, så alla andra hade redan åkt in på båten. Men ... vi hann ju med i alla fall. :-)

Det var en väldigt intensiv dag, men ändå rolig ... och vi hann ju hyfsat mycket, trots allt.

1 kommentar :

  1. Hej!
    Var med och tävla om att bli veckans blogg hos mig!
    http://miiranda.blogg.se/2011/april/veckans-blogg-2.html#comment
    Kram

    SvaraRadera