torsdag 31 mars 2011

Slutkörd

Nä, nu börjar det verkligen kännas att jag haft mycket att göra den senaste tiden. Jag har ju inte fått någon vila alls under flera veckor, känns det som ... och nu börjar det bli lite jobbigt. Jag orkar inte mer nu, känner jag. Är trött typ dygnet runt, kroppen känns alldeles slut 24/7 och jag mår verkligen inget vidare för tillfället. Sen tänker man ju på alla saker som är kvar att fixa och då blir man ju stressad av det också.
Helst av allt, så skulle jag bara vilja ta det lugnt och vila. Ja, just nu så känner jag mig även gråtfärdig och vill helst bara lägga mig ner i sängen och grina. Känner mig verkligen helt, totalt slutkörd. Vill skrika, gråta, sova ... och samtidigt göra absolut ingenting alls. Just nu så ORKAR jag inte göra någonting heller. Orkar knappt lyfta armarna och orkar knappt skriva här. Men snart måste jag väl ändå ta mig upp från soffan och gå till badrummet för att borsta tänderna. Jag VILL ju verkligen lägga mig, men man måste ju orka gå till sängen då också. ;-) Är så fruktansvärt trött ... och så slut över allt.
Jag var på sången ikväll och det gick otroligt bra. Vi kom bra mycket längre än vi tidigare gjort och klarade av en hel låt utan att ens titta på varken text eller noter. Det kändes faktiskt riktigt bra. Men sen mot slutet, så började tröttheten komma över mig nåt enormt och jag började känna mig småsnurrig. Då tyckte jag det var bäst att bege mig hemåt, så att jag kom iväg innan det blev värre ... och medan jag fortfarande vågade köra bilen. Vi hade ju, som vanligt, dragit över på tiden, så jag gick ändå en kvart efter att vi egentligen skulle ha slutat. De andra fortsatte dock en stund till, men jag kände att jag bara MÅSTE åka hem. Det var nog i senaste laget, egentligen, med tanke på hur jag mådde. Men hem tog jag mig i alla fall.
Jag önskar bara att vi får allting klart hemma snart ... så att jag kan få vila ut ordentligt ... och så att jag bara kan få vara ... bara vara jag ... och ägna mig och vad jag vill. Det kan jag inte så länge vi har ouppackade saker och så länge barnens rum ser ut som ett bombnedslag. Fast jag har ju planerat att vi ska fixa färdigt på Lördag. Då ska vi ta det sista, hade jag tänkt ... så kan vi dammsuga sen och göra lite fint ... så får vi förhoppningsvis en lugn mys-lördag kväll sen. Och så kanske jag kan få en helt ledig Söndag. Jag hoppas verkligen på det. Jag BEHÖVER det. Jag behöver det VERKLIGEN!
Nå ... i morgon kväll ska jag i alla fall ha ledigt. Då ska jag och maken gå och titta på en revy. Pappa är ju här, så han kan passa barnen. Vi kommer ju aldrig ut på saker ensamma annars, så det ska bli jätte roligt. Hoppas bara att jag inte kommer vara alltför trött. Jag ser ju väldigt mycket fram emot det i alla fall.
Tror väl knappast att det kommer bli något inlägg här i morgon kväll ... om jag inte får någon tid att skriva ett tidsinställt inlägg, förstås. Men annars blir det nog först på Lördag.

Nu ska jag i alla fall sussa. Godnatt!

1 kommentar :

  1. Stackare.. du får ta och låta allt vara ett tag och bara vila, antar att du fått upp allt det viktigaste just nu och om inte så hittar ni det när det behövs.
    Många kramar från mig

    SvaraRadera