torsdag 14 april 2011

Slapp laga mat

Det blev inte mycket skrivande ikväll heller. Har inte hunnit med det alls ... och nu är klockan så mycket, så nu orkar jag inte längre skriva särskilt mycket.
Idag lagade Amanda soppa med morfar ... från hennes nya kokbok. Den var riktigt god, faktiskt! :-) Det kunde väl ha varit lite mer salt, men annars var den helt okej. Hon hade gjort mycket och hon var så stolt ... och visst hade hon ju varit jätte duktig! Så slapp jag ju laga mat när jag kom hem från jobbet. Bara det, var ju jätte toppen! Det kändes skönt, efter en otroligt hektisk dag på jobbet.
Sen var jag och maken på ett slags föräldramöte på kvällen ... angående Viktors språkval till hösten. Man får ju välja ett frivilligt språk till 5:e klass ... Finska, Tyska eller Franska ... och vi har ju egentligen redan bestämt att Viktor ska läsa Finska (ja, i samråd med Viktor, såklart). Men det kunde ju ändå vara intressant att se vad de hade att säga. Det var dock extremt dålig uppslutning av föräldrar ... kanske för att de flesta redan bestämt sig och tyckte då att mötet kändes onödigt?
Hur som helst ... efter mötet stack jag iväg till sången ... och sen var det inte mycket kväll kvar när jag kom hem.
Nu ska jag i alla fall strax lägga mig. Jag har så ont i örat, så jag vill bara lägga mig och hoppas att det onda ska gå bort. Har haft ont sedan igår, tror jag ... och jag vet inte riktigt varför. Är riktigt öm.
Nå ... nu ska jag i alla fall sova.

1 kommentar :

  1. hej, undrar om du vill svara på en rolig och intressant fråga. Jag har en dagens fråga, och frågan lyder: är du facebookfreak? Det är en liten undersökning/dilemma , vill gärna veta folkets svar det finns olika alternativ
    att välja på.. Det är OK att kopiera och ställa in på din blogg eller facebook om du svarar dvs :) kan vara kul att göra som tidsfördrivande eller se hur dina vänner tänker :) jag hoppas du kommer in och delar med dig:=)

    SvaraRadera