söndag 3 april 2011

Äntligen KLARA!

Igår jobbade vi på som bara den, jag och barnen. Jag hade ju gett mig sjutton på att vi SKULLE bli klara med deras rum under gårdagen. På vardagarna är det ju svårt att hinna riktigt och jag ville att deras rum skulle bli klart så att jag skulle kunna få vila tillslut. Barnen jobbade faktiskt på rätt bra. De packade upp, sorterade, planerade och var väldigt duktiga ... och så blev vi ju faktiskt färdiga också.
Så hade jag ju tvättstuga hela eftermiddagen också, som tog både tid och kraft från mig ... men ändå klarade vi av allting. Jag var ju dock otroligt trött sen, när vi äntligen fått allt klart.
Nu hoppas jag ju att de kan hålla den här ordningen också ... och att de plockar undan sakerna de använt. De har sagt att de ska göra det, men det återstår att se.
Idag tog jag i alla fall kort på deras fina ... och välstädade rum ... nu, när allt ännu ligger där det ska. ;-) Deras sänggavlar har ju dock inte kommit än, så sängarna kommer ju bli lite finare sen ... men allt annat ser nog ändå ut som det ska ... och jag är väldigt nöjd.








Jag kommer väl antagligen ta nya bilder sen efter att gavlarna kommit på plats, men detta får duga så länge. Syns det möjligen vilken säng och vilken sida av rummet som hör till vilket barn? ;-)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar