lördag 12 juni 2010

En lugn lördag

I morse sov vi länge. Inte förrän strax efter 10, gick vi upp. Då kom en kisse upp i sängen och var superkelsjuk. Sotis tyckte nog att vi sovit lite väl länge, för hon var alldeles till sig.
Sen åt vi en mysig lördagsfrukost ... med ägg, rostat bröd och marmelad.
Jag älskar lördagar ... man får sova hur länge man vill ... ta god tid på sig att äta frukost och man får göra lite vad man känner för (om man inte har några speciella planer, vill säga). Just idag, var en helt oplanerad dag. Hade inga måsten alls ... bara att man nån gång skulle ha mat och att det eventuellt behövde tvättas och kanske dammsugas. Annars var det fritt att göra vad helst vi önskade.

Jag och barnen var till stan en sväng mitt på dagen. Amanda ville köpa tatueringspennor, så då fick hon göra det. Hon köpte ju för sina egna pengar.
Sen gick vi och handlade lite mat och godis på vägen hem ... så vi skulle slippa handla nåt mer sen i helgen. Lika bra att passa på när man ändå var ute.

Egentligen hade jag lovat Viktor att vi skulle gå till skolgården och spela pingis idag, men vi tyckte att det blåste så dant ... och eftersom vi inte kände ett så stort sug efter att jaga pingisboll över hela skolgården, så lät vi det vara. Istället satte vi på mitt Nintendo Wii och körde lite pingis där och även lite frisbee-golf hann vi med. Så får vi hoppas att vädret imorgon blir lite lugnare ... så kanske vi kan spela riktig pingis då istället.

Till middag idag, så blev det potatis- och köttfärsgratäng. Riktigt gott, blev det ... och så drack jag ett glas rött vin till det.





Dagens middag

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar