lördag 26 juni 2010

Blev lite repris idag

Idag blev det nästan en repris på gårdagen. Ingela kom och hämtade oss på eftermiddagen och så åkte vi hem till dem igen ... och återigen blev vi bjudna på middag. Det var lite rester från gårdagen ... och så lite nytt. Idag körde vi dock med alkoholfritt.
Jonna och Thomas kom också dit på middag ... så vi blev ju samma människor även idag. Var jätte trevligt ... och idag höll sig ju molnen borta också. Åt under en helt klarblå himmel. Var riktigt varmt och skönt.
Idag försökte jag dock äta lite mindre än igår. Känner att jag ätit alldeles för mycket den senaste tiden, så jag måste nog börja tänka lite mer på vad jag stoppar i mig ... framförallt av sådana där onyttiga saker ... fett och sött ... och sånt där gottit. Vägde mig ju för några veckor sen och då blev jag så glad över att jag lyckats behålla vikten sedan i våras trots att jag ätit så onyttigt ... och att jag faktiskt vägde ca 5 kg mindre än för ett år sedan ... vilket gör en rätt stor skillnad på "lilla" mig. Men idag vågar jag nog inte riktigt väga mig. Känner mig inte så jätte smal för tillfället. Så därför bör jag nog försöka hålla igen lite ... så att jag inte går upp de där kilona igen ... de, som jag lyckats tappa sedan förra året.

Nu är det bara en ledig dag kvar ... sen blir det jobb igen. Hua! Fyra veckor kvar tills jag går på semester ... och det känns som en heeeel evighet. Nåja ... tiden går nog rätt fort ändå.
Imorgon har vi inga planer för alls. Inte mer än att vi ska grilla här hemma. Så tänkte jag dammsuga också. Borde ha gjort det redan idag, men på förmiddagen orkade jag inte riktigt med det och på eftermiddagen åkte vi ju bort. Så imorgon måste det bli av. Utöver det, så vet jag inte alls.

Nu är det fotboll som gäller för killarna i familjen. Själv, är jag väl inte så superintresserad. Kollar mest med ett halvt öga på TV:n och resten av blicken på datorskärmen. Är ju liiite intressant att se hur det går för länderna, fast det kommer ändå kännas rätt skönt när VM är över.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar