tisdag 1 februari 2011

Glad!

Idag gjorde jag en rätt knasig middag, måste jag säga. Verkligen en "man-tager-vad-man-haver-middag". Det var bara jag och barnen som skulle äta, så då kunde jag experimentera lite. Vi hade lite matrester kvar (med betoning på lite), så det blev idag ... ugnspannkaka med iblandad tacofärs, rödlök, basmatiris och Västerbottenost. Till det åt vi lingonsylt. Amanda testade med ketchup också, men hon tyckte det var godare med sylten.
Jag tyckte faktiskt att det blev helt ätbart. Viktor verkade väl inte så stormförtjust, men han åt ändå upp sin portion ... och Amanda sa att hon tyckte det var gott.
Mättsamt, var det i alla fall ... EXTREMT mättsamt!

När maken kom hem förut, så berättade han något som faktiskt gjorde mig jätte glad! :-) Vår (hm ... mest min) lilla laptop gick ju sönder i höstas och idag var han med den till försäkringsbolaget (han har inte riktigt hunnit eller fått tillfälle till det tidigare) och de kommer ersätta datorn! Vi får det på drulleförsäkringen ... med visst åldersavdrag då, förstås. Så snart kommer vi ha en ny dator igen ... en ny ... fungerande dator! Just nu har vi ju ingen dator som funkar riktigt bra. Den gamla, stora laptoppen har ju en skärm som är delvis av på ena sidan och den är hur seg som helst (det är den dator jag sitter vid just nu och som jag använder mest) och vår stationära dator ... som faktiskt är rätt ny ... har ju börjat dö hela tiden. Den slår liksom av utan anledning, så allt man inte sparat går ju förlorat då. Jätte irriterande!
Han lämnade också in en annan burk till datoraffären idag ... så att vi får den tillfixad. Så snart kanske vi har flera fungerande datorer igen. Jippi!!!!!
Den här gången ska jag verkligen vara superförsiktig med den nya laptoppen som kommer. Jag ska lägga undan den varje kväll och verkligen sköta om den riktigt ordentligt, för jag vill INTE att ytterligare en dator går sönder. Även om jag vet att jag själv inte gjorde någonting den här gången, så måste jag ju tänka på att andra kan komma att skada den ... så därför vill jag hålla den borta från folk när inte jag är där och kan hålla koll.
Nu, när jag äntligen får en fungerande dator igen, så ska jag göra allt för att den ska fortsätta att vara fungerande.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar