söndag 6 februari 2011

Hungrig

Får se hur det går att somna ikväll. Jag har ju varit så hemskt stilla idag. Har knappt rört mig över huvud taget ... bara gått mellan köket och vardagsrummet, typ. Jag får väl stanna uppe en stund till, så åtminstone skallen känner sig trött när det är dags att sova.
Just nu så känner jag mig fruktansvärt hungrig ... fast jag vet inte om jag vågar äta något. Har ju ätit alltför mycket den här veckan, så jag är nästan säker på att jag gått upp i vikt ... och det är ju vägar-dag i morgon. :-( Fast jag är sååå hemskt hungrig. Kanske jag får ta en surskorpa eller nåt i alla fall, för annars kan ju hungern också göra så att jag inte kan somna.
Illa, mår jag också. Vet inte varför, men kanske är det pga hungern?

I morgon ska jag i alla fall vara hemma från jobbet. Amanda har ju haft feber hela dagen idag, så därför måste hon vara hemma från skolan i morgon. Vi vill ju att hon har en feberfri dag innan hon få gå igen. Hon verkade dock rätt pigg nu på kvällen ... trots att hon hade nästan 39 graders feber. Fast jag hoppas det snart går över ... och att Viktor klarar sig.
Trots att jag ska vara hemma i morgon, så måste jag ju ändå upp i hyfsad tid. Dels måste jag ju skicka iväg Viktor till skolan och så måste jag ju ringa till jobbet så snart det bara går, för att meddela dem att jag inte kommer dit.

Nä, nu måste jag nog ändå ta nåt att äta ... för att se om illamåendet går över efter det.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar