måndag 21 februari 2011

Seg dag

Idag har varit en hemskt seg dag, måste jag säga. Eller ... JAG har känt mig hemskt seg idag. Förmiddagen gick fort förbi. Vi slöade mest ... satt vid datorn, drack lite kaffe (ja, inte barnen, då) och Viktor spelade TV-spel. Amanda kom inte ur sin pyjamas förrän efter 12. Haha! Det är nog rekord, tror jag. Nästan lunchdags, liksom. Men är det lov, så är det. Vi hade ju inga direkta planer, så vi KUNDE faktiskt ta det lugnt och bara slappa.
Sen har jag väl gjort liiite mer nu på eftermiddagen. Fixade lunch, har fixat med disken och så har jag tagit reda på torr tvätt och även satt på en ny tvättmaskin ... så nu är tvättkorgen i princip tom.
Så har jag plockat fram alla kläder som barnen ska ha med sig på resan. Vi ska ju åka till Helsingfors i natt och kommer inte hem förrän tidigt på fredag morgon, så då måste man ju ha med sig lite kläder, förstås.
Jag har inte packat ner någonting än, utan har bara lagt fram allting på sängen. Det är ju ingen direkt brådska. Båten går inte förrän vid typ 24-tiden, så vi har ju hela kvällen på oss. Så behöver jag väl kanske prata lite med maken först också ... angående vilka väskor vi ska ha ... och han är inte hemma.

Vi ska ha med oss katterna till Helsingfors också. Får se hur det kommer att gå. De har ju aldrig rest på det viset förut och de är inte särskilt överförtjusta i att transporteras i de där kattburarna. Men, men ... det kommer säkert gå bra. Eller ... det kommer säkert att GÅ, åtminstone. Bra, vet jag ju inte om det kommer gå. ;-)

Om jag hinner, så kanske jag kommer skriva några förinställda inlägg här i bloggen, så att den kan uppdateras även när jag är på resa. Jag lär ju liksom knappast få tillfälle att blogga nåt när vi är hemma hos svärföräldrarna (dit vi ska). Om inte, så lär jag inte återkomma med något förrän tidigast på fredag. Fast jag SKA försöka hinna med att skriva lite idag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar