fredag 4 februari 2011

Har flätat

Så var det fredag igen. Jag tycker faktiskt att den här veckan har gått väldigt fort. Inte mig emot. Jag gillar snabba veckor. ;-)
I morgon ska Amanda på kalas igen ... till en pojke i hennes klass. Jag flätade nyss hennes hår inför kalaset ... 8 flätor blev det. Hon vill ju ha lockigt hår, så då ville hon ha en massa flätor i håret under natten. Det var ju inte det lättaste att fläta hennes långa, tunna hår. Det tog lång tid och var faktiskt rätt jobbigt. Men vad gör man inte för sina barn? Och för att de ska se en som en snäll och hjälpsam mamma? Hoppas bara resultatet blir bra nu också ... så man inte gjorde allt detta i onödan.

I kväll blir det nog mest till att ta det lugnt ... kolla på Let's Dance och kanske sitta lite vid datorn ... och bara slappa.
I morgon blir det till att promenera iväg till leksaksaffären och köpa en present till Amandas kompis. Sen blir det ju kalas för Amanda och efter att hon kommit hem, så ska nog jag och hon börja fixa med middagen. Vi ska ha en Kinesisk middag imorgon, som vi planerat ett tag. En riktig Kina-meny, ska det bli. Får se hur det blir. Vi tänkte testa oss på att göra Lycko-kakor också. Blir ju lite spännande.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar