fredag 18 februari 2011

Min födelsedag

Jag hade en jätte bra födelsedag igår. Först kom ju familjen och sjöng för mig på morgonen. :-) Så fick jag lite födelsedagspresenter. Den ena hade jag redan sett ... en ny kompaktkamera. Det har jag ju länge velat ha, eftersom vår gamla försvann när maken var i Malmö för något år sedan. Sen dess har vi bara haft mobilkamerorna och systemkameran, men systemkameran är ju så himla tung och inget man tar med sig hur som helst ... och mobilkamerorna blir det ju så kassa bilder med. Det funkar att ta ute-bilder med dem, fast inomhus är de värdelösa. Men nu har vi en smidig kamera igen ... och med denna kamera kan man även filma ... så det var verkligen en jätte bra present.
Av barnen, fick jag varsitt presentkort. Maken hade hjälpt dem att skriva ut snygga presentkort på datorn ... presentkort på gratis massage ... alltså att DE ska massera mig. Det var verkligen en jätte rolig ... och oväntad present. Amandas presentkort utnyttjade jag redan idag efter middagen. Viktors massage tror jag att jag tar imorgon.
Så fick jag också en påse med blandade nötter ... såna där goda, lite speciella nötter ... som de har i nötaffären. Det var också en väldigt uppskattad present. Jag älskar sådana nötter ... och det var ju en present som jag inte hade en aning om att jag skulle få, så det var ju en väldigt positiv överraskning.

Sen var det ju jobb igår ... och där fick jag också en väldig överraskning. När jag kom tillbaka till mitt rum efter dagens första postrunda, så möttes jag av en väldigt speciell syn. Hela min arbetsplats var täckt av serpentiner i olika färger. Över dataskärmen, över stolen, över skrivaren och över faxen, så hängde serpentiner ... och mitt i allt, så stod en skylt i papp, där någon hade skrivit GRATTIS i flera färger och framför skylten låg en slags smällkaramell, gjord av bubbelplast ... och i bubbelplasten låg det lite godis. Blev verkligen jätte förvånad. Tyvärr fanns ingen avsändare till hela spektaklet ... och inget vittne heller. Jag försökte ju att luska lite, men hon som jag mest trodde var den "skyldige" ... hon erkände ju aldrig riktigt ... och ingen annan verkade heller ta på sig buset. :-( Jag ville ju liksom veta vem jag skulle tacka. Har väl mina aningar, men är inte 100 % säker. Men, men ... Glad, blev jag ju i alla fall. Det var verkligen en stor överraskning.
Sen fick jag också en vinflaska av mina kollegor. Vi brukar ge varann en present när någon i gruppen fyller år, fast nu har min chef (som håller koll på allas födelsedagar) glömt bort min födelsedag två år i rad ... så jag har fått min present en bra bit i efterhand. Det har ju känts rätt pinsamt ... för MIG. Men i år ville han nog inte göra om misstaget igen, så nu hade han nog stenkoll på min födelsedag. Haha! :-D

Sen, när jag slutat jobbet för dagen, så mötte jag upp familjen utanför kebabstället. Jag tänkte ju att jag skulle fläska till med en kebabpizza för en gångs skull. Hade inte ätit pizza på typ ett halvår, så jag var otroligt sugen på det. Himla gott, var det förstås ... fast fruktansvärt mättsamt. Orkade ju långt ifrån hela pizzan. Faktiskt, så vill jag nog inte äta pizza allt för ofta längre. Visst var det gott igår, men känner inte alls nåt sug längre.
Sen, när vi kom hem, så fikade vi. Jag hade ju bakat cheesecakebrownies dagen före, så de mumsade vi på. Det var första gången jag gjorde sådana, men det blir nog fler gånger, för de var verkligen riktigt goda!

I övrigt, så var nog kvällen väldigt lugn. Jag åkte iväg till sången ett tag, fast gick därifrån lite tidigare så jag skulle hinna umgås lite mer med familjen innan barnen skulle gå till sängs.
Resten av kvällen spenderades framför datorn ... mestadels på Facebook. Jag måste ju säga att jag nog aldrig någonsin har fått så mycket gratulationer. Tror typ 40 personer gratulerade mig på Facebook. Haha! :-D Tala om att man känner sig uppskattad då. Tack så mycket till alla snälla vänner och bekanta! :-)

Ikväll blir det till att spendera tiden framför TVn och Let's Dance. Maken har varit i Helsingfors hela dagen, men han kommer hem sen vid typ 21.30. Sen är det sovmorgon i morgon ... och har inga direkta planer alls för helgen ... och nästa vecka ska jag vara ledig, för nu har jag SPORTLOV!

1 kommentar :

  1. Grattis igen =)
    låter som du fick en jätte bra födelsedag och fina presenter med
    kram

    SvaraRadera