måndag 6 juni 2011

Nytt sommarplagg

Igår var jag på stan en sväng ... till KappAhl, eftersom barnen behövde nya strumpor. Så kollade jag in vuxenavdelningen lite grann också ... och de hade mycket erbjudande ... som jag i och för sig tycker att de har rätt ofta där. Hur som helst, så hade de denna gången erbjudande om att man fick ta två stycken av vissa plagg och bara betala för det ena ... så då köpte jag två linnen till mig själv. Jag har rätt dåligt av sådana ... i alla fall av linnen som är i min storlek och som är tillräckligt snygga för att jag ska våga visa mig ute i dem. ;-) Jag har ju dessutom fått lite annan klädsmak genom åren, så då kanske det vore läge att uppdatera garderoben lite.
Jag köpte ett gult och ett vitt linne ... likadana, fast olika färger ...


Jag har redigerat bort mitt ansikte på den här bilden, eftersom jag inte är riktigt nöjd med hur jag ser ut för tillfället ... förkyld, nyduschad, osminkad, trött och sliten efter en arbetsdag ... så då valde jag att hugga av mitt huvud (i Photoshop, alltså).
Jag gillar modellen på det här linnet, fast jag hoppas att det inte kommer att se alldeles för stort ut om jag går ner lite mer i vikt. Jag hade ju egentligen planerat att gå ner till samma vikt som jag hade när vi flyttade till Åland 2004. Jag hade planerat att nå den vikten nu till sommaren. Men tyvärr har det gått lite trögt nu på slutet, så det fattas fortfarande 5 kg. Därför får jag ju lov att fortsatt hålla igen lite, så att jag når mitt mål. Fast jag känner mig inte så supermotiverad för tillfället. Men, men ...
Jag tänker ju ändå på att vad jag stoppar i mig och är väl medveten om varenda liten grej som åker in i min mun. Därför har jag väl ändå kroppen under hyfsad kontroll. Fast eftersom motivationen till att gå ner mer är hyfsat liten just nu, så tror jag ändå att de där 5 kilona kan ta ett tag att tappa. Som det känns nu, så kommer det gå trögt i alla fall.
Nå ... jag väger ju ändå 6-7 kg mindre än vad jag gjorde förra sommaren, så jag får väl vara nöjd med det.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar