måndag 13 juni 2011

En underbar helg!

Helgen som gick, var verkligen helt underbar! Vädret var fantastiskt, barnen var glada, landskapet ute är alldeles oerhört vackert ... och allt var bara helt toppen! Det kändes ju som riktig sommar ... sååå himla skönt!
Barnen hade vattenkrig i trädgården flera gånger och i lördags hann vi även med en sväng till Lilla holmen, så att de fick bada.



Förutom att jag hade tvättstuga, så blev det mest en ordentlig slapparhelg. På lördagen åt vi ju ute (som jag berättade om i det tidigare inlägget) och på söndagen var vi och kollade in den nyöppnade S-butiken. Amanda var också på ett kalas på söndagen. 
På lördagskvällen, så gick vi ut på en promenad. Det var ju mycket skönare utomhus än inomhus (svalare, alltså), så vi tänkte att en långpromenad kunde sitta fint. Nja ... så jätte långt, gick vi förstås inte, men en liten sväng blev det ... och först blev det en snabb visit till stan, där vi köpte oss varsin bollglass. 

Nu har det blivit svalare igen, men egentligen gör det inte så jätte mycket för egen del, eftersom jag jobbar nu igen. Bara det blir varmt igen till min semester, så är jag nöjd. ;-) Det är ju ett tag kvar till dess.

Idag blir det inte så långt inlägg för jag känner mig rätt slut ... och allmänt less. Har haft så hemskt mycket på jobbet idag ... och egentligen den senaste tiden över huvud taget ... fast just idag så kändes det lite extra jobbigt. Blev rätt irriterad, faktiskt ... fast det är inget som jag orkar prata om nu. Hoppas bara att det kommer kännas bättre imorgon.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar