onsdag 22 juni 2011

Ett gott inköp

Vi var och handlade tidigare ikväll ... inför Midsommar. Vi kommer ju visserligen troligtvis fira Midsommarafton hos våra bekanta på Järsö, men vi måste ju ändå ha en massa mat hemma ... för resten av helgen ... och mer än så. Så då drog vi till Kantarellen. De har gjort om en hel del där, så man fick leta lite efter vissa saker som nu hade bytt plats. Fast det gick rätt bra ändå. Jag är rätt bra på att hitta i affärer. ;-)
Det var ovanligt lite folk med tanke på att en storhelg är på stundande. Fast antagligen beror detta på den nyöppnade matvarubutiken, Varuboden. Jag tror att många säkert gör sina storinköp där nu ... nu, när det är så nytt, åtminstone. Fast inte mig emot. Då gick det ju smidigt för oss att handla ... och jag gillar Kantarellen, eftersom de för det mesta har allt som jag behöver.
Viktor stannade hemma när vi åkte till affären, men Amanda ville följa med. Jag tyckte det var konstigt först, eftersom hon en stund tidigare hade gnällt över att behöva åka och handla. Men antagligen hade hon en baktanke ... hon ville troligtvis med för att kunna se om det fanns nåt hon ville ha ... och hon ville kunna påverka. Det fick hon också göra. Det dröjde nämligen inte länge förrän hon hittade ett paket med riskakor som hon ABSOLUT ville ha. Hon hade ätit de hos sin kompis och sa att de var jätte goda! Vi hade ju aldrig köpt de tidigare, så vi tänkte: "Varför inte?" och så plockade vi på oss en förpackning.
Vi smakade sen på varsin efter att vi kommit hem och shit, vad de var goda! Så goda att jag faktiskt skulle kunna äta sådana istället för chips. Det var med nacho och chilismak och de var verkligen jätte mumsiga!



Så jag kommer nog köpa de fler gånger ... som ett lite nyttigare snacks. Kanske att det inte är så supernyttigt, men jag tror ändå att dessa riskakor är nyttigare än chips.

Förresten, så tappade nästan Amanda hakan när hon såg på kvittot efter att vi handlat. Så frågade hon om jag ens hade några pengar kvar på mitt konto nu. Det var ju liksom jätte mycket pengar som vi handlat för. Haha!
Ja, en del pengar har jag nog kvar, svarade jag henne. Inte ska hon behöva fundera på sådana saker, heller.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar