onsdag 1 december 2010

Tror min sånglärare är en stor tidsoptimist

I kväll tänkte jag lägga mig tidigt. Har varit så oerhört trött den senaste tiden. Idag, vid eftermiddagsfikat på jobbet, så hade jag väldigt svårt att hålla mig koncentrerad på samtalen. Jag var så hemskt trött ... bara gäspade ... och orkade knappt tänka ens. Ändå sov jag ju hyfsat mycket i natt (mer än 7 timmar, åtminstone) ... fast ikväll ska jag lägga mig tidigare ... redan efter Bonde söker fru, tänkte jag.
Jag behöver ju vala utvilad i morgon, för det är ju sång i morgon kväll ... sista för terminen ... och i måndags kväll fick jag ett sms från min sånglärare, om att vi ska åka in till Alandicas foajé i slutet av vår lektion ... för att sjunga för "Visans vänner". Tre sånger, skulle vi sjunga ... den vi sjöng i söndags och så två låtar till. I kväll fick jag mail om vilka de andra låtarna blir ... och jag måste nog säga att min sånglärare verkar vara något av en tidsoptimist. På en dryg timme, så ska vi först värma upp och sen öva in två nya låtar ... eller snarare är det 1 ny låt (som jag dock kan) och 1 ny text på Martin Guerre-låten (som vi övat på innan, fast på engelska ... den nya texten är på svenska) ... och det känns nog lite väl överambitiöst. Tror det blir svårt att få till det riktigt bra ... särskilt vad gäller Martin Guerre-låten, så vi får väl se hur det går. Mina teorier blir att vi får byta ut den mot en annan ... lite enklare låt ... för 1 timme är inte mycket tid. Man vill ju inte göra bort sig totalt, heller.
Nå ... jag lär väl uppdatera här sen efteråt. Är ju roligt att få sjunga för folk igen ... så snart ... fast jag hade nog egentligen gärna varit mer förberedd. Men, men ...

4 kommentarer :

  1. Hej där GRATTIS till Blogg Lotto. Ha nu en riktigt god dag från Marias Hörna

    SvaraRadera
  2. Tack för titten i min blogg. Alltid kul med nya besökare.

    SvaraRadera
  3. Hej Och grattis till blogglottovinsten idag.
    Ha en fortsatt trevlig dag.

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Grattis till blogglottovinsten!
    ...och ha det bra på dina sånglektioner!

    SvaraRadera