torsdag 18 november 2010

Trött

Idag blir det inget långt inlägg. Känner mig väldigt trött och nästan lite snurrig. För mycket ingefära, kanske? ;-)
Nå ... i morgon är det i alla fall fredag ... och därmed den sista arbetsdagen den här veckan. Behöver verkligen vila den här helgen. Behöver även städa rejält, här hemma ... inför julen ... men det får bli som det blir, känns det som. Skulle inte tacka nej till en städhjälp som kom hit och gjorde allt. Är inte alls nån städ-människa. Jag bakar gärna ... och lagar mat ... fast städa, det tycker jag inte alls om. Men tyvärr, så måste man ju göra det ibland, för jag ogillar dessutom stök och oreda. Så gillar jag också att ha det fint.
Nå .. får väl ser hur mycket städat det blir. Skulle ju behöva fixa lite, så vi kan börja plocka fram julsakerna sen. Nästa vecka kommer vi ju inte ha så mycket tid heller ... inte JAG, i alla fall. Blir en extremt full vecka, så man börjar ju känna sig smått stressad.

Ikväll var jag förresten återigen på sångövning utan att sjunga. Det är inte alls roligt. Jag vill ju också sjunga! Men jag får bara stå där och lyssna ... och mima till när någon annan sjunger mina delar. Känns inte alls roligt. :-(
Det känns ju dock som om rösten blivit något bättre ... men så har jag ju varit tyst i princip hela dagen också. Skickade ett mail till mina kollegor i morse, där jag förklarade läget ... att jag ville vara tyst och varför det var så viktigt för mig att få tillbaka rösten. Så då blev jag inte tvingad att prata så mycket sen efter det. Tror det var viktigt.
Ska undvika att prata i morgon också ... så får jag hoppas att min röst blir helt återställd till nästa vecka. Hoppas, hoppas, hoppas ...

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar