måndag 8 november 2010

Har inte tid att bli hes


Fy, vad jag har ont i halsen! Har väl åkt på Amandas förkylning. Blä! Undrar om jag kommer kunna prata särskilt mycket i morgon? Det gör ju så hemskt ont för tillfället ... och när det känns så här så brukar jag alltid bli väldigt hes.
Jag har liksom inte alls tid att bli hes just nu. Den 28:e November har vi ju konsert med Bel Canto (sångkursen jag går) ... och före det så måste vi ju träna på sångerna vi ska sjunga där. Visserligen ska vi väl inte sjunga så många sånger (det är ju flera grupper med och alla ska köra egna grejer, tror jag), men sångerna är rätt svåra och behöver definitivt övas in. Så jag tänker åka på sången även om jag inte kan sjunga på torsdag. Jag behöver ju vara med och se hur arrangemanget kommer vara ... och veta vilka delar som just JAG ska sjunga ... så att jag kan öva på dem.
Fast förhoppningsvis blir jag inte alls så hes. Är dock inte alltför optimistisk, eftersom jag verkligen ALLTID blir hes i sådana här lägen. Så har det varit ända sedan jag var liten.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3gVBrqgY7uf_uEAHz3A5lf02Jt6yajMyjgl3ACBFOTr42dkBuK1vkvzKKI9tr1Fbz5P0aBHMz5SeArZvbeSaTJJIx-sysesFuHk_pNBRbL2EnxgBUxyyGRUqDteCZNw6RezJ4yiWhicU/s1600/tea-cup-white.jpgSå nu gäller det bara att försöka kurera bäst jag kan. Gjorde precis i ordning en mugg med honungste, som jag dricker nu. Lenar väl lite, i alla fall.









Nu blir det bara till att dricka färdigt .. och sen göra sig klar för sängen ... och sova. Sömn brukar också vara bra om man vill bli frisk fort.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar