söndag 7 november 2010

Blir aldrig nöjd, så nu får det räcka ...för nu ...

Nu får det räcka med template-letandet för tillfället. Har ju hållit på hela helgen ... utan att hitta något tema som jag blivit 100 % nöjd med, så nu orkar jag inte fortsätta längre. jag blir ju liksom ALDRIG nöjd, känns det som.
Hittade dock några fina jul-teman, men det känns som om det är lite för tidigt för det än ... men om en månad, så ...
Så för tillfället fick det bli höst här i bloggen. Jag kan dock inte lova att detta kommer bli långvarigt. Är, som sagt, inte helt nöjd. Men, men ...
Om nån har en länk eller så till nåt bra tema ... som kanske kunde passa mig ... så får ni mer än gärna tipsa. ;-)
Jag är ju så fruktansvärt kräsen på sådant ... och har dessutom en extrem beslutsångest ... så jag hittar ju alldeles för många teman ... men inget som är helt perfekt.

Nog om det nu ...

Det har ju inte blivit så mycket bloggande den här helgen. Jag har ju varit fullt upptagen med att fixa till utseendet här, som jag ju sa.
Men ... jag har ju gjort annat också ... igår så städade jag ... inte så extremt mycket, utan mer det allra nödvändigaste, som att damma och dammsuga. Jag skrev även en matsedel för hela nästa vecka och sen åkte vi till affären för att handla hem alla grejer till maten också.
Vad har jag mer gjort i helgen? Hm ... har sjungit en del, kollat på TV, spelat TV-spel (faktiskt så slog jag på Wii fit idag, vilket jag inte hade gjort på jätte länge) och så har jag lagat en del mat. Idag lagade jag en köttgryta som fick koka riktigt, riktigt länge. Hade i en massa grejer också ... kött, chili, paprika, bacon, lök, morot, rotselleri, vitlök, krossade tomater, shitakisvamp och så en del kryddor. Blev jätte gott! Kunde dock ha kryddat den lite mer, eftersom chilin inte gav så mycket smak som jag trott. Fast gott, var det ... och köttet var oerhört mört. Så åt vi basmatiris till. Blev en riktigt mumsig söndagsmiddag ... och Amanda hade dukat jätte fint.

Amanda har förresten varit lite sjuk i helgen ... förkyld och hes. Ingen feber, dock, men igår verkade hon rätt hängig. Fast idag har hon varit betydligt bättre, så förhoppningsvis blir det inget mer nu ... så hon kan gå till skolan imorgon. I morgon bitti ska ju jag och maken på utvecklingssamtal till Amandas skola ... och det vore ju skönt att få det avklarat, så man slipper skjuta upp det. Inte för att jag tror det är några problem. Snarare tvärtom. Amanda är otroligt skötsam ... nästan FÖR skötsam ... men kanske hellre det än att hon skulle vara en bråkstake.
Kanske uppdaterar imorgon om hur utvecklingssamtalet gått ...

1 kommentar :

  1. Härlig blogg du har. Du har lyckats bra med den. Önskar dig en fin dag. Kram

    SvaraRadera