söndag 1 maj 2011

Valborgsmässoafton

Igår var det ju Valborgsmässoafton och då måste man ju se på någon brasa. Förra året, så promenerade vi till ett ställe som inte låg så långt ifrån vår bostad, men i år åkte vi iväg till Järsö där Amandas bästa kompis bor. Vi har varit vid den brasan ett år tidigare också. Det är ju en rätt liten brasa ... och inte så hemskt överbefolkat då heller ... så det var riktigt mysigt.
Vi köpte en flaska hemlagad mjöd och så köpte vi några struvor ... något som man brukar ha på Valborgsmässoafton i Finland. Så fick vi smaka av Ingelas goda munkar, som hon hade med sig. Det var riktigt mumsigt.
Alla barn vid brasan fick också varsin godispåse, vilket var oerhört uppskattat! :-)



När vi varit vid brasan ett tag och folk började dra sig hemåt, så följde vi med våra vänner hem till dem en stund. Vi hade egentligen inte tänkt stanna särskilt länge, men ändå blev vi kvar ända till 22.
Nå ... vi hade ju en trevlig kväll, i alla fall. Fast jag var fruktansvärt trött när jag kom hem. Jag hade ju sovit så lite kvällen före, så jag kände mig verkligen alldeles utmattad. När jag väl kom i säng strax efter 23.30, så somnade jag nog nästan omedelbart. Jag, som för det mesta brukar ha så svårt att somna. Fast igår var det inga problem alls. Var SÅ sjukt trött.
Idag blir det nog en rätt lugn dag. Jag tänkte baka lite matbröd och så ska jag tvätta sen i eftermiddag. Utöver det så har jag inga planer.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar