tisdag 17 maj 2011

Bloggandet blir lidande

Jag har varit så himla trött idag. Ja, igår också för den delen. För lite sömn och förlängda dagar på jobbet, är antagligen orsaken till det. Därav blir ju mitt bloggande lidande, kan jag tycka. På morgonen när jag går till jobbet, så har jag en massa idéer om vad jag ska skriva här, men sen när jag kommit hem och sätter mig ner vid datorn, så är alla idéer som bortblåsta ... eller så orkar jag inte engagera mig, helt enkelt.
Nå ... jag får spara de där bra tankarna till dagar då orken känns bättre. Det kommer nog sådana dagar också så småningom. ;-)
Den här veckan börjar jag ju typ 45 minuter tidigare, eftersom en kollega har ledigt och den här gången var det min tur att göra hans morgonjobb. Det känns verkligen i kroppen ... och i hela mig ... den här extra tiden. Fast ... jag får ju åtminstone komp för det, vilket alltid kan vara bra att ha. För den sakens skull så har jag inget emot att jobba lite extra en vecka. Men jag måste ändå säga att det är rätt slitsamt. Sen lägger jag mig ju alldeles för sent också.
Men NU ska jag lägga mig!

1 kommentar :

  1. Nu har jag dragit igång Dagens Blogg, tävlingen avslutas ikväll 21.00 ;)

    SvaraRadera