torsdag 7 juli 2011

Tung vecka

Nu börjar i alla fall helgen närma sig igen. Nice! Nu har ju vädret blivit bättre igen ... varmare, åtminstone. I morgon är ju också sista dagen som jag börjar klockan 8. Har ju jobbat längre dagar i nästan två veckor nu, men från måndag så börjar jag 8.40 igen. Ska bli jätte skönt!
Den här veckan har verkligen känts oerhört tung. Det tar verkligen på krafterna att lära upp sommarvikarien. Ändå har jag ju inte gjort särskilt mycket idag. Jag vill ju att han ska vara självgående, så långa stunder har jag mest stått och tittat på ... och så har jag påmint honom om en del grejer. I morgon tänkte jag försöka att hålla mig ännu mer i bakgrunden. Jag VILL ju verkligen känna att han självständigt kan klara av mitt jobb. Än känns det liksom inte helt hundra ... så jag ska försöka att lägga mig i så lite jag bara kan i morgon ... så får vi se hur det går.
Tror jag ska lägga mig i hyfsad tid sen ikväll också. Har ju blivit hemskt lite sömn den senaste tiden, så då har jag känt mig sjukt trött sen på dagarna. Trött i knoppen och svag i kroppen. Så lite extra sömn skulle verkligen inte skada.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar